DİYARBAKIR / ÇERMİK - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

Tepe Mah. Diyarbakır Cad. No20 Çermik/Diyarbakır
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Misyonumuz:Fatih Ortaokulu olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak;milletine ülkesine,topluma faydalı olacak bir nesil inşa etmektir.Ayrıca ülkemizin huzur ve refahı için Fatih Ortaokulu olarak üzerimize ne düşüyorsa hiç çekinmeden ve usanmadan yerine getirmektir.Bunun yanında ilçemizin eğitimsel ve diğer sorunlarla alakalı eksikliklerini gidermeye çalışmaktır.
Başarılar
Okulumuz önceki senelerde yapılan teog sınavlarında ilde ve ilçede her zaman en iyi okullar arasında bulunmaktadır.Ayrıca bir çok spor turnuvalarında en iyi başarıları sağlamıştır.
Servis yok.
Okulumuz Çermik ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup il merkezine 90 km uzaklıktadır.
Spor turnuvaları