DİYARBAKIR / ÇERMİK - Fatih Ortaokulu

Okulumuzun Kısa Tarihçesi

Okulumuz, 1995  yılında yapılan üç katlı  ve sekiz derslikli bir binada ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime açılmış. 2012 yılında yapılan dönüşümler sonucunda, ortaokula dönüştürülen okulumuz şu anda tek binada ve on derslikte eğitim öğretim faaliyetini yürütmektedir. 268 öğrencisi olan okulumuz, normal eğitim yapmaktadır. 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılında Liselere Giriş Sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan bir öğrenci mezun etmiş. Okulumuz her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten,  güvenilir, paylaşımcı, toplumsal ve milli değerleri benimseyen, mutlu ve başarılı bireyleri yetiştirmeyi hedeflemektir.

Yayın: 14.12.2017 - Güncelleme: 29.09.2022 08:35 - Görüntülenme: 560